E-learning especialista en tecnologia social. Ningú sap d'on trau el temps per a fer tot el que fa, però els seus malabars entre el social i la tecnologia deixen bocabadat a qualsevol.

El dissenyador multimèdia de l'equip. No dóna un pas sense tenir el següent pensat al cap ni marxa a dormir sense revisar el calendari. Li diu planning.

De formació inicial en comunicació audiovisual i experta en gènere i igualtat d'oportunitats, es va endinsar a la programació web per fer d'aquest món, un millor.

Programació fullstack i bases de dades. Li encanta programar i el demostra a cada pas que dóna, però si necessites ajuda deixa els seus bits de costat per al que faça falta.

Backoffice i creativitat. Que no t'enganye amb la seua formació en joieria que també testeja i fa contingut SCORM com si acabara d'eixir d'una startup de Silicon Valley.

Qui som?

Som una unitat productiva de la Fundació Gentis que treballa per afrontar els reptes tecnològics que necessiten els nostres col·lectius diana, per millorar les seves competències socials i laborals. Dissenyem, desenvolupem i avaluem projectes de tecnologia social i innovació digital. Aquí l'equip 'A':

Què fem?

Tenim 4 línies de treball:

  • 1. Formació online i continguts digitals.Shopping cart icon
  • 2. Desenvolupament d'aplicacions multiplataforma.Shopping cart icon
  • 3. Facilitació digital.Shopping cart icon
  • 4. Consultoria de projectes d'intervenció social amb base tecnològica.Shopping cart icon

Com treballem?

Som un equip multidisciplinar que treballem per projectes posant-nos diferents barrets: project manager, disseny, maquetació, programació, docència, mentoring, tester…

Treballem dins i per l'acció social des d'angles inclusius. Això vol dir, que desenvolupem accions participatives per incloure en la cadena de valor dels projectes tecnològics, totes les veus protagonistes utilitzant metodologies àgils, accessibles i fàcils.

Els nostres clients principals són les persones que treballen en empreses d'inserció o centres especials de treball i persones que participen en dispositius d'orientació sociolaboral i de formació ocupacional. Fem col·laboracions amb organitzacions que treballen desplegant polítiques socials i de cura a les persones.